Nieuws

Restaurant Voltaire viert 5-jarig bestaan met jubileumbrunch

Het met een Michelinster bekroonde Voltaire bestaat vijf jaar en dat viert het restaurant van Parc Broekhuizen in Leersum met een jubileumbrunch. Voor 95 euro per persoon geniet je van vijf gangen inclusief champagneaperitief.

Laat je volledig in de watten leggen door chef Robert Poel en zijn team, zo wordt de jubileumbrunch aangekondigd. Je wordt ontvangen met een bruisend aperitief en krijgt aansluitend vijf gangen geserveerd. Wie dat wil, kan uitbreiden met een zoet of hartig dessert (meerprijs 15 euro). De verrassingsbrunch van vijf gangen is beschikbaar op zaterdag en zondag en kost 95 euro per couvert.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Tulpenknol op de kaart bij Auberge du Bonheur: ‘Typisch Nederlands’

Volgend artikel

De Librije op 1 in de nieuwe editie van Lekker

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.