Vacatures

Restaurant Voltaire in Leersum zoekt zelfstandig werkend koks

Vacature – Het met een Michelinster bekroonde restaurant Voltaire op Parc Broekhuizen in Leersum heeft diverse vacatures openstaan ter uitbreiding van het keukenteam. Chefs Thomas Diepersloot en Robert Poel zoeken zelfstandig werkend koks en leerling-koks (BBL en BOL).

Restaurant Voltaire is ter uitbreiding van het keukenteam op zoek naar zelfstandig werkend koks en leerling-koks (BBL/BOL).

Jong team
‘Wij bieden een jong en gemotiveerd team en doorgroeimogelijkheden, en je kunt direct aan de slag in de keuken die onder leiding staat van Thomas Diepersloot en Robert Poel.

Jacob Jan Boerma
Voltaire is het met een Michelinster bekroonde restaurant op Parc Broekhuizen. Het hotel staat onder leiding van Anita Bos en in de keuken wordt gewerkt onder de culinaire verantwoordelijkheid van driesterrenchef Jacob Jan Boerma.

Heb jij ambities? Kom jij het keukenteam versterken? Stuur een e-mail naar manager@parcbroekhuizen.nl.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Big Bottle Party restaurant Parkheuvel is zondag 10 november

Volgend artikel

Muzikale herfstlunch bij restaurant Tout à Fait Maastricht

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.