Vacatures

Restaurant Villa la Ruche in Voorburg zoekt versterking

Vacature – Restaurant Villa la Ruche in Voorburg is op zoek naar mensen. Eigenaar en chef-kok Marko Karelse heeft vacatures in zowel de witte als zwarte brigade. Vanaf september is er plek voor een zelfstandig werkend kok, een leerling-kok, een leerling-gastheer of -vrouw en een ambulant voor in de bediening.

Marko Karelse is sinds oktober 2009 eigenaar van Villa la Ruche en timmert inmiddels flink aan de weg.

JRE-Nederland
Het restaurant in Voorburg is opgenomen in de diverse culinaire gidsen en aangesloten bij JRE-Nederland, waarvan Marko zelfs voorzitter is.

Zelfstandig werkend kok
Vanaf september zijn er functies vrij in zowel de keuken als de bediening. Ben je zelfstandig werkend kok en heb je ambities op hoog niveau, dan moet je absoluut reageren.

BBL-leerlingen
Verder is in Voorburg plaats voor een leerling-kok niveau 3 BBL, en leerling-gastheer of -vrouw niveau 3 BBL en een ambulante kracht voor in de bediening.

Lunch en diner
Villa la Ruche is gevestigd aan de Prinses Mariannelaan en geopend van dinsdag tot en met zaterdag voor diner. Lunchen kan op vrijdag, en van dinsdag tot en met donderdag op aanvraag.

Interesse? Stuur een e-mail met korte motivatie en cv naar restaurant@villalaruche.nl en je wordt door Marko uitgenodigd voor een gesprek.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Dj’s en gastchefs tijdens Club Loungy Mondays Bij Jef

Volgend artikel

Summer Beach Afternoon Tea in Waldorf Astoria Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.