Vacatures

Restaurant Tribeca in Heeze zoekt een chef de partie

Het met twee Michelinsterren bekroonde Tribeca in het Brabantse Heeze is op zoek naar een chef de partie. Wil jij werken in een van de beste restaurants van ons land en het vak leren van chef Jan Sobecki, reageer dan direct.

Claudia en Jan Sobecki openden Tribeca in Heeze in het najaar van 2016 en maakten er in korte tijd een absoluut toprestaurant van.

Culinaire gidsen
Michelin heeft de chef bekroond met twee sterren, in de gids van Gault&Millau heeft de Brabantse eetgelegenheid 18,5 (van de maximaal 20) punten en de nieuwste top 100-ranglijst van Lekker staat Tribeca op plaats 3.

Jan Sobecki
In de keuken is per direct plaats voor een chef de partie. Het gaat om een fulltime functie. Heb je interesse, stuur dan een e-mail naar info@restaurant-tribeca.nl. Via dit mailadres kun je desgewenst ook meer informatie over de vacature opvragen.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Schuif aan bij truffellunch in Puur Zee van Imko Binnerts

Volgend artikel

Gastronomische bieravond bij Château Neercanne

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.