Vacatures

Restaurant Tante Kee zoekt enthousiaste keukenchef

Vacature – Op één van de mooiste plekken van Nederland ligt Tante Kee. Aan de Kagerplassen op Kaageiland – met een 24/7 varend pontje eenvoudig te bereiken. Bovendien is het restaurant bekroond met een Bib Gourmand. Eigenaren Kim Edwards en Raymond Reeb hebben plek voor een enthousiaste keukenchef.

Kim en Raymond zijn al lang actief met Tante Kee, dat vanwege haar ligging aan de Kagerplassen enorm populair is, zeker in de betere maanden van het jaar. Er is zelfs een stijger waar boten kunnen aanleggen, waardoor het in de zomer een restaurant is waar mensen heel graag komen.

Kagerplassen
Niet gek als je de omgeving kent. De Kagerplassen zijn zeer gewild bij liefhebbers van watersport én bij gasten die juist graag kijken naar de bedrijvigheid op het water.

Dat laatste kan uitermate goed bij Tante Kee. Door de vele en hoge raampartijen is het uitzicht grandioos, en als de temperaturen goed zijn, lunch of dineer je op het prachtige terras aan het water.

Bib Gourmand
Maar, het allerbelangrijkste: je kunt er ook heerlijk eten. Michelin heeft de eetgelegenheid bekroond met een Bib Gourmand, dé onderscheiding voor een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Michelin
Een extra beloning kregen eigenaren Kim en Raymond begin februari, toen bleek dat hun dessert door de inspecteur van dienst was opgenomen in een blog over de mooiste herinneringen aan januari 2023.

‘De sloep nemen naar Bib Gourmand Tante Kee is een ervaring op zich’, zo is te lezen in de blog. ‘Nog voor je aan tafel gaat, heeft de charme van dit restaurant je veroverd. Dat laatste geldt evenzeer voor het dessert dat ik hier onlangs kreeg voorgeschoteld.’

Restaurant Tante Kee Kaag

Biologisch en regionaal
In 2017 heeft deze ‘oude dame’ een forse facelift gekregen en is het restaurant volledig op de schop gegaan. Daardoor is Tante Kee weer helemaal bij de tijd. In de keuken werken de ondernemers het liefst met biologische en regionale producten.

Als keukenchef ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en de voortgang in de keuken, zorg je ervoor dat gasten genieten van een constante kwaliteit én denk je mee over bijzondere en unieke smaakcombinaties.

Woonruimte en welkomstbonus
Kim en Raymond vinden het fijn als je ervaring hebt als leidinggevende, enthousiast en energiek bent, én kunt werken als motivator en inspirator.

Heb je woonruimte nodig, dan kunnen zij je die bieden. In de winter hanteren de eigenaren een vierdaagse werkweek en bij gebleken geschiktheid ontvang je een mooie welkomstbonus.

Benieuwd en/of geïnteresseerd? Laat dan van je horen: welkom@tantekee.nl. Zelf geen interesse, maar ken je wel iemand die mogelijk geschikt is. Deel deze mooie kans dan met hem of haar.

JRE-Nederland
Tante Kee is aangesloten bij JRE-Nederland, de vereniging die het restaurant in 2019 uitriep tot ‘Restaurant van het Jaar’. Ook in de gidsen Gault&Millau en Lekker 500 is de onderneming van Kim en Raymond opgenomen.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrintWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevis, la Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Erik de Mönnink: 'Tompoezen eten na weddenschap'

Volgend artikel

Italiaanse sterchef komt koken bij Aroma in Vaassen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.