Vacatures

Restaurant Tante Kee op Kaageiland zoekt leuke collega

Het op Kaageiland gevestigde restaurant Tante Kee heeft een vacature in de bediening. Ben jij die leuke man of vrouw die flexibel en representatief is en het leuk vindt om gasten een mooie avond te bezorgen, dan moet je absoluut reageren. Ervaring is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk.

Eigenaren Kim Edwards en Raymond Reeb van restaurant Tante Kee in Kaag zijn op zoek naar een leuke collega voor de zwarte brigade.

‘Heb je ervaring in de horeca, dan is dat mooi meegenomen. Is dit je eerste horecabaan? Dan willen wij je het vak graag leren.’

Flexibel en representatief
De ondernemers zoeken een man of vrouw die flexibel en representatief is en het leuk vindt om gasten een mooie avond te bezorgen.

Parttime of fulltime
Kom jij het team versterken? Parttime, fulltime, alles is bespreekbaar. Stuur een mail naar welkom@tantekee.nl of bel met telefoonnummer (0252) 54 42 06. Vraag in dat geval naar Frank of Kim.

JRE-Nederland
Tante Kee is gevestigd aan de Julianalaan in Kaag (15 minuten tussen Schiphol en Leiden) en aangesloten bij restaurantvereniging JRE-Nederland.

Vorig artikel

Nieuw keukentalent voor restaurant Bentinck Amerongen

Volgend artikel

Restaurant Librije’s Zusje Amsterdam gaat verder als Spectrum

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.