Nieuws

Restaurant ’t Vlasbloemeken houdt fruits de mer-avond

Het beste uit de zee komt samen tijdens de fruits de mer-avond van restaurant ’t Vlasbloemeken. Vrijdag 27 september geniet je bij de door Michelin bekroonde eetgelegenheid in in het Zeeuwse Koewacht van oesters, langoustines, kreeft, kreukels en nog veel meer.

Vrijdag 27 september houdt sterrestaurant ’t Vlasbloemeken in Koewacht, aangesloten bij JRE-Nederland, een smakelijke fruits de mer-avond.

Eric van Bochove
‘Voor mensen die net zulke liefhebbers zijn als wij’, aldus eigenaren Bianca en Eric van Bochove. De ondernemers serveren deze avond het beste uit de zee. Denk aan oesters, langoustines, kreeft, kreukels en nog veel meer.

De kosten per persoon bedragen 82,50 euro en reserveren kan via de website van ’t Vlasbloemeken onder vermelding van ‘fruits de mer-avond’.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Elf Michelinsterren tekenen voor Winter BBQ Alliance Gastronomique

Volgend artikel

Foie royale: ‘Diervriendelijk en niet van echt te onderscheiden’

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.