Nieuws

Restaurant ’t Raadhuis in Heinenoord serveert afscheidsmenu

Nog even en dan sluit ’t Raadhuis in Heinenoord definitief de deuren. Maar niet getreurd, eigenaren Ingrid en Henrie van der Heijden openen in april in Willemstad hun nieuwe restaurant: Vista. De komende periode kun je afscheid nemen van de huidige locatie met een speciaal vijfgangenmenu.

Het nieuws over het sluiten van ’t Raadhuis, dat is aangesloten bij JRE Nederland, en het openen van Vista was al eerder aangekondigd. Als alles volgens plan verloopt, moet Vista in Willemstad (zie artist impression onder het artikel) in april de deuren openen.

Ingrid en Henrie van der Heijden
In Heinenoord zijn Ingrid en Henrie van der Heijden bezig aan hun laatste dagen. Met het speciale menu ‘Afscheid van ’t Raadhuis’ kunnen gasten nog één keer genieten op de huidige locatie.

Vijf gangen
Voor een bedrag van 35 euro geniet je van vijf gangen. Er is nog plek op woensdag 20, donderdag 21, woensdag 27 en donderdag 28 januari (beperkt).

Reserveren
Let op: reserveren kan alleen telefonisch (0186-601745) en onder vermelding van Afscheidsmenu.

Artist impression Vista in Willemstad

Vorig artikel

Mooiste foto’s op Instagram van afgelopen week

Volgend artikel

Brasserie blijft open tijdens verbouwing Valuas in Venlo

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.