Nieuws

Restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk in Portugese sferen

De liefde voor Portugal van tweesterrenchef Michel van der Kroft komt woensdag 30 oktober weer tot uiting bij ’t Nonnetje in Harderwijk. Liefhebbers kunnen die dag in het restaurant genieten van een lunch van vier gangen of een vijfgangendiner.

De liefde tussen Portugal en chef Michel van der Kroft van het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant ’t Nonnetje is innig. Niet gek dus dat dit terugkomt in de gerechten van de Harderwijkse eetgelegenheid.

Michel van der Kroft
Woensdag 30 oktober staat het Zuid-Europese land de hele dag in de schijnwerpers. Michel en zijn team serveren dan een lunch en een diner met ‘eerlijke, verrassende en pure smaken’.

Lunch en diner
De lunch bestaat uit vier gangen en kent een prijs per persoon van 75 euro (exclusief dranken). ’s Avonds wordt een vijfgangendiner geserveerd voor 110 euro per couvert (exclusief dranken).

Wil jij zeker zijn van een plek aan tafel? Volg dan deze link en reserveer voor de lunch of het diner.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Prijs van buitenlandse reizigers voor Hotel Okura Amsterdam

Volgend artikel

Chef Hans Snijders weg bij Château Neercanne Maastricht

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.