Nieuws

Restaurant Sense in Den Bosch nu ook op zondag open

Mooi nieuws uit Den Bosch! Restaurant Sense is met ingang van heden ook geopend op zondag. De hele maand september kun je in het met een Michelinster bekroonde restaurant van Dennis Middeldorp genieten van de Zondag Special: een verrassingsmenu van vier gangen voor 49,50 euro.

Sterrestaurant Sense in Den Bosch is vanaf september ook geopend op zondag. Doorlopend voor een lunch, een borrel of een diner.

Dennis Middeldorp
De hele maand geniet je voor 49,50 euro van de zogeheten Zondag Special (32,50 euro voor kinderen tot en met 11 jaar). Chef-kok en eigenaar Dennis Middeldorp serveert het Chef’s Challenge verrassingsmenu van vier gangen.

Lees ook: Elf Michelinsterren tekenen voor Winter BBQ Alliance Gastronomique

Alliance Gastronomique
Lunchen en/of dineren kan tussen 12.00 en 21.00 uur bij de bij Alliance Gastronomique aangesloten eetgelegenheid. Voor het plaatsen van een reservering, volg je deze link. Doe dit onder vermelding van ‘zondag’.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Restaurant De Fuik in Aalst serveert SAIL Arrangement

Volgend artikel

Culinair genieten en fietsen met arrangement Duin & Kruidberg

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.