Vacatures

Restaurant Sabero in Roermond zoekt (aankomend) souschef

Vacature – Restaurant Sabero in Roermond is op zoek naar een (aankomend) souschef/keukenchef. De eetgelegenheid van Sonja en Nico Boreas, voorheen de eigenaren van Boreas in Heeze, werd afgelopen december direct met twee Michelinsterren bekroond en is gevestigd aan de Roerkade.

Restaurant Sabero is een klein en gezellig restaurant aan de Roerkade in Roermond, waar gezelligheid en goed eten samenkomen. Eigentijds, sfeervol en gezellig, maar toch informeel.

Nico Boreas
Eigenaren Sonja en Nico Boreas exploiteerden in het verleden Restaurant Boreas in Heeze, waar ze in het bezit waren van twee Michelinsterren.

In het voorjaar van 2018 zijn ze in Limburg opnieuw van start gegaan. Met passie werken we aan een plek waar gastronomie bereikbaar is voor iedereen en waar je samen kunt genieten.

Restaurant Sabero is van woensdag tot en met zaterdag geopend voor diner. Iedere eerste en derde zaterdag van de maand is er de mogelijkheid om te lunchen.

Keukenchef
In de keuken is plek voor een (aankomend) souschef/keukenchef. Wil jij werken in één van de beste restaurants van Nederland, reageer dan direct.

Stuur je cv naar info@restaurant-sabero.nl. Wil je meer weten over de inhoud van de functie, bel dan met telefoonnummer (06) 51 23 10 74.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

André Rieu-arrangement bij Oostwegel Collection

Volgend artikel

Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud komt met Thom van der Heide welkomstdiner

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.