Nieuws

Restaurant ONE met benefietdiner in actie tegen Alzheimer

Het met één Michelinster bekroonde restaurant ONE in Roermond komt in actie voor het Alzheimer Onderzoeksfonds Limburg. Op Wereld Alzheimer Dag, woensdag 21 september, serveert Edwin Soumang een ‘onvergetelijk’ menu voor 125 euro all-in, waarvan 50 euro naar het goede doel gaat.

Roermond, de thuishaven van restaurant ONE, neemt als partner deel aan de provinciale campagne ‘Limburg helpt onvergetelijk’.

Campagne
Deze campagne is al een half jaar bezig en wordt op Wereld Alzheimer Dag afgesloten met een live-uitzending op de Limburgse tv-zender L1.

Edwin Soumang
De opnames vinden plaats in de ECI Cultuurfabriek, waar Edwin Soumang en Bethany DeLong hun restaurant hebben.

‘We steunen dit initiatief graag en organiseren daarom een benefietdiner’, zo laten de ondernemers weten.

Onvergetelijk menu
Edwin serveert die avond speciaal voor deze gelegenheid een ‘onvergetelijk’ menu op basis van ingrediënten die een positieve werking tegen Alzheimer hebben.

Verse groenten
‘Verse groenten rechtstreeks uit eigen moestuin boordevol antioxidanten, noten en vette vis. Maar ook een lekker glaasje rode wijn is goed voor de bloedvaten en bloedcirculatie en mag dus niet ontbreken.’

Cheque voor goede doel
Om 21.15 uur wordt de cheque met opbrengsten van de benefiet overhandigd. Kaarten zijn verkrijgbaar voor 125 euro (dat is all-in) en zijn verkrijgbaar via de webshop van restaurant ONE of door te bellen met nummer (0475) 60 02 62.

Michelinster
Restaurant ONE heeft één Michelinster en is aangesloten bij JRE Nederland.

Vorig artikel

Jubilerend Amarone bruist op bruisende Meent Rotterdam

Volgend artikel

Video ChefsRevolution: Jonnie over Mauro Colagreco

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.