Nieuws

Restaurant Marrees in Weert viert eerste verjaardag

December is de feestmaand bij Restaurant Marrees in Weert. Niet alleen vanwege Sinterklaas en kerst, maar ook – en vooral – vanwege het 1-jarig bestaan van de eetgelegenheid van Patricia en Jan Marrees. Van zondag 1 tot en met vrijdag 6 december serveren ze daarom een verjaardagsmenu.

‘Naast kerst en Sinterklaas hebben wij in december ook zelf iets te vieren’, aldus Patricia en Jan Marrees. Restaurant Marrees is die maand namelijk één jaar open.

Video: Patricia en Jan Marrees over Restaurant Marrees in Weert

Jan Marrees
Om dat te vieren, serveren ze van zondag 1 tot en met vrijdag 6 december een verrassingsmenu van de chef van vijf gangen voor 59,50 euro per persoon.

Lees ook: Restaurant Marrees is internationale allure in Weert

Reserveren
Reserveren kan door deze link te volgen. Vermeld bij je reservering dat je komt voor ‘1 jaar Marrees’. Patricia en Jan, van harte met de eerste verjaardag.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

December Arrangement Boutique Hotel Sir Franklin Middelburg

Volgend artikel

Video sneek peak: op bezoek bij Brut172 van Hans van Wolde

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.