Nieuws

Restaurant Lucas Rive op 14 januari weer open

Restaurant Lucas Rive in Hoorn is vanaf dinsdag 14 januari weer open voor gasten. Dat laten Deborah, Rebecca en de brigade weten.

Deborah en Rebecca laten ChefsFriends weten iedereen hartelijk te danken voor alle lieve en overweldigende steunbetuigingen die ze hebben ontvangen na het overlijden van sterkok Lucas Rive. ‘Uw warmte en betrokkenheid heeft veel voor ons betekend de afgelopen verdrietige periode’.

Momenteel is restaurant Lucas Rive nog gesloten in verband met de wintersluiting, maar vanaf 14 januari is het restaurant weer geopend volgens de reguliere openingstijden. 

‘We gaan verder met ons restaurant zoals Lucas dat had gewild. Lucas was een groot meester en heeft onze brigade dusdanig opgeleid dat zij verder kunnen op basis van zijn signatuur en culinaire denkwijze’, aldus Deborah en Rebecco.

Restaurant Lucas Rive is gevestigd aan de Oude Doelenkade 7 in de haven van Hoorn, op een half uurtje rijden van Amsterdam.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Dineren bij restaurant Nultwintig op Dushi Curaçao

Volgend artikel

Chablis-avond mét Franse wijnboer bij restaurant Bij Qunis

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.