Vacatures

Restaurant Lucas Rive in Hoorn zoekt chef de partie

Vacature – Het met één Michelinster bekroonde restaurant Lucas Rive in Hoorn heeft plek voor een chef de partie voor vijf dagen. Eigenaar en chef-kok Lucas Rive zoekt iemand ‘die zich verantwoordelijk houdt voor de werkzaamheden binnen zijn partie en keuken, een teamplayer is en beschikt over een goede basiskennis’.

Vele handen maken licht werk. Vanwege grote drukte is de door Michelin met een ster bekroonde Lucas Rive op zoek naar een zelfstandig werkende kanjer voor in de keuken van zijn restaurant aan de Oude Doelenkade in Hoorn.

Oude rot
Het gaat om een chef de partie voor vijf dagen in de week. ‘Iemand die van knallen houdt en het vak wil leren van een oude rot’.

Keuken
Bij jij die zelfstandig werkende kanjer die zich verantwoordelijk houdt voor de werkzaamheden binnen je partie en de keuken, een teamplayer is en over een goede basiskennis beschikt? Dan moet je absoluut reageren.

Reageren
Stuur je motivatie en cv naar info@restaurantlucasrive.nl. Voor vragen over de vacature kun je bellen met restaurant Lucas Rive via telefoonnummer (0229) 21 33 62.

Vorig artikel

Vijf nieuwe leden voor restaurantvereniging JRE-Nederland

Volgend artikel

Boek Smaakvrienden van Angélique Schmeinck vernieuwd

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.