Nieuws

Restaurant De Leuf luidt nieuwe jaar in met ‘Welkom 2017’

Bij restaurant De Leuf in Ubachsberg kun je de hele maand januari genieten van de special ‘Welkom 2017’. Het inspiratiemenu van vier gangen van de door Michelin bekroonde chef Bas van Kranen met bijpassende wijnen, maar ook een glas champagne, mineraalwater en mokka en sweets.

Het is zo onderhand een traditie aan het worden om het jaar in te luiden met een mooie aanbieding all-in, zo kondigt Sandra van de Bunt van restaurant De Leuf in Ubachsberg de special ‘Welkom 2017’ aan.

Arrangement
Het arrangement kost 95 euro per persoon en is geldig in de maand januari, met uitzondering van de zaterdagavond.

Bas van Kranen
Als gast word je ontvangen met champagne en geniet je aan tafel van het inspiratiemenu van vier gangen van sterchef Bas van Kranen, die vorig jaar door Gault&Millau werd uitgeroepen tot Talentvol Chef van het Jaar.

All-in
Bijpassende wijnen, mineraalwater en mokka en sweets zijn bij het arrangement inbegrepen. Reserveren kan telefonisch via nummer (045) 575 02 26 of via de website van het restaurant.

Robin van de Bunt
Dit jaar keert Sandra’s zoon Robin terug in de keuken van De Leuf, aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique. Hij neemt het stokje geleidelijk aan over van Bas.

Als je op de hoogte wilt blijven van deze wisseling, neem dan een abonnement op de nieuwsbrief van het sterrestaurant.

Chef2Chef: Bas over Robin, Robin over Bas

Voordat Robin tijdelijk vertrok om aan het werk te gaan in keukens van andere toprestaurants, deed hij met Bas mee aan Chef2Chef. In deze videorubriek beantwoorden beiden vragen die gaan over de ander.

Vorig artikel

Foto’s vernieuwd restaurant La Provence in Zaltbommel

Volgend artikel

François Geurds introduceert all-inlunch bij FG Food Labs

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.