Bij restaurant De Leuf in Ubachsberg kun je de hele maand januari genieten van de special ‘Welkom 2017’. Het inspiratiemenu van vier gangen van de door Michelin bekroonde chef Bas van Kranen met bijpassende wijnen, maar ook een glas champagne, mineraalwater en mokka en sweets.
Het is zo onderhand een traditie aan het worden om het jaar in te luiden met een mooie aanbieding all-in, zo kondigt Sandra van de Bunt van restaurant De Leuf in Ubachsberg de special ‘Welkom 2017’ aan.
Arrangement
Het arrangement kost 95 euro per persoon en is geldig in de maand januari, met uitzondering van de zaterdagavond.
Bas van Kranen
Als gast word je ontvangen met champagne en geniet je aan tafel van het inspiratiemenu van vier gangen van sterchef Bas van Kranen, die vorig jaar door Gault&Millau werd uitgeroepen tot Talentvol Chef van het Jaar.
All-in
Bijpassende wijnen, mineraalwater en mokka en sweets zijn bij het arrangement inbegrepen. Reserveren kan telefonisch via nummer (045) 575 02 26 of via de website van het restaurant.
Robin van de Bunt
Dit jaar keert Sandra’s zoon Robin terug in de keuken van De Leuf, aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique. Hij neemt het stokje geleidelijk aan over van Bas.
Als je op de hoogte wilt blijven van deze wisseling, neem dan een abonnement op de nieuwsbrief van het sterrestaurant.
[infobox title=’Chef2Chef: Bas over Robin, Robin over Bas’]Voordat Robin tijdelijk vertrok om aan het werk te gaan in keukens van andere toprestaurants, deed hij met Bas mee aan Chef2Chef. In deze videorubriek beantwoorden beiden vragen die gaan over de ander.
[/infobox]
Lees verder
-
Het met een Michelinster bekroonde Sense Restaurant verhuist naar Vught. Vanaf donderdag 8 mei ontvangen…
-
Restaurant Elysianne opent de deuren in Amsterdam. Chef-kok Matt Pace brengt de Creoolse keuken uit…
-
Bilthoven krijgt er een fine dining-eetgelegenheid bij. In april opent Lieke Nicole-Creemers, die in dezelfde…


