Vacatures

Restaurant L’Atelier in Gulpen is op zoek naar een souschef

Vacature – Ben jij leergierig en van goede wil, dan ben jij misschien wel de nieuwe souschef van L’Atelier in Gulpen. De huidige souschef gaat het restaurant verlaten en daarom zoekt chef-kok en eigenaar Hans Kinkartz een nieuwe rechterhand.

De nieuwe souschef neemt met ingang van 1 september het stokje over van de huidige souschef, die na vijf jaar vertrekt bij L’Atelier om voor zichzelf gaat beginnen.

Tot die tijd word je ingewerkt. Je begint daarom per 1 maart of 1 april in de keuken van het restaurant op de Markt in Gulpen.

Leergierig
De geschikte kandidaat (m/v) hoeft niet per se ervaring te hebben op het hoogste niveau. Belangrijker is dat hij of zij van goede wil is en erg leergierig.

Solliciteren
Is het iets voor jou? Stuur dan je motivatie en je cv (met foto) naar info@restaurantatelier.nl. Heb je vragen over de functie? Bel dan met nummer (043) 450 44 90.

Vorig artikel

Januari Special bij sterrestaurant La Trinité in Sluis

Volgend artikel

Restaurant De Leuf in Ubachsberg viert 30-jarig bestaan

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.