Nieuws

Restaurant Joann in Enschede opent 15 mei de deuren

Joann, het nieuwe restaurant van Emiel Kwekkeboom en Mandy Overbeek, gaat op 15 mei open. Sinds dit weekend kan er worden gereserveerd in het nieuwe restaurant in Enschede.

Restaurant Joann is gevestigd in een authentiek pand op steenworp afstand van het centrum van Enschede. Gasten kunnen er straks in een moderne, huislijke sfeer genieten van internationale en eigentijdse gerechten.

Emiel en Mandy
Sinds afgelopen weekend zijn de reserveringslijnen geopend. Vanaf 15 mei kunnen gasten genieten ‘op een ontspannen en frisse wijze van een complete avond uit’, zoals Emiel en Mandy het verwoorden.

Aan de opening van het restaurant gaat een uitgebreide verbouwing vooraf. In februari gaf Emiel aan de kijkers van ChefsFriends.nl een rondleiding door het pand. Te zien was dat er nog flink wat verbouwd moest worden.

Emiel Kwekkeboom maakte furore in diverse toprestaurants en als wedstrijdkok. Mandy Overbeek werkte in tophotels en samen willen ze van Joann een kwaliteitsrestaurant maken. Reserveren kan via https://restaurantjoann.nl/ .

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Nieuwe general manager voor Babylon Hotel Den Haag

Volgend artikel

Restaurant Da Vinci gaat weer zomervaren met De Gouverneur

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.