Nieuws

Restaurant Jean Marie in Gouda sluit af met ‘adieu diner’

Het met een Bib Gourmand bekroonde restaurant Jean Marie in Gouda gaat de deuren sluiten. Eigenaren Jan en Mieke Hartman verhuizen naar Zuid-Frankrijk om daar hun droom te verwezenlijken: een chambre d’hôtes met table d’hôtes. Tot eind augustus serveren ze een afscheidsmenu met klassiekers.

‘Na 29 jaar sluiten wij onze deur bij Jean Marie in Gouda’, zo laten Jan en Marieke Hartman weten aan ChefsFriends. ‘We willen nog een lang gekoesterde droom gaan verwezenlijken, namelijk een chambre d’hôtes met table d’hôtes in Zuid-Frankrijk.

Bib Gourmand
En dat betekent dat de deuren van hun met een Bib Gourmand bekroonde restaurant gaan sluiten. ‘We zijn de afgelopen weken al op zoek geweest naar een geschikt pand in Frankrijk en onze zaak staat in de verkoop.’

Klassiekers
Je hebt nog twee weken de gelegenheid om er te gaan eten. Tot eind augustus serveren de eigenaren een speciaal ‘adieu Jean Marie-diner’ met daarin smakelijke klassiekers van 29 jaar Jean Marie. ChefsFriends wenst Jan en Marieke heel veel succes en plezier bij het verwezenlijken van hun gezamenlijke droom.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Tweede wijnmakersbrunch Erik van Loo en Stan Beurskens

Volgend artikel

Favoriete delicatessenwinkels in Zeeland van Mart Scherp

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.