Nieuws

Restaurant Eden Valkenswaard viert eerste verjaardag

Herman Cooijmans en Robin Groos vieren in januari de eerste verjaardag van hun Restaurant Eden in Valkenswaard. Als gast kun je van 22 januari tot 9 februari reserveren voor het jubileummenu met daarin de mooiste gerechten van 2019.

Vorig jaar januari startten Robin Groos en Herman Cooijmans aan de Eindhovenseweg in Valkenswaard met hun restaurant Eden. De naam is afgeleid van Hof van Eden, het aards paradijs. De slang die Eva overhaalde om te eten van de verboden vrucht, komt nadrukkelijk terug in het logo en het interieur.

Robin Groos
Gastheer en sommelier Robin heeft een verleden bij onder andere Hostellerie Vangaelen in Heeze en Sabero in Roermond. Herman was chef-kok bij Juliana in Valkenburg als Michelin dat restaurant bekroont met een Bib Gourmand.

Mooiste gerechten
In januari komen de ondernemersambities van beiden samen in de opening van Restaurant Eden. En dat betekent dat ze deze maand één jaar bestaan.

Om dat te vieren, wordt van 22 januari tot 9 februari een jubileummenu geserveerd met daarin de vijf mooiste gerechten van 2019. In het menu onder andere tonijn, truffel en bokkenpoot.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Chablis-avond mét Franse wijnboer bij restaurant Bij Qunis

Volgend artikel

Dit is de nieuwe maître van sterrestaurant Bord’Eau in Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.