Vacatures

Restaurant Eden in Valkenswaard zoekt zelfstandig werkend kok

Vacature – Restaurant Eden in Valkenswaard is op zoek naar een zelfstandig werkend kok. Eigenaren Herman Cooijmans en Robin Groos hebben iemand nodig die hen helpt bij het verwezenlijken van hun ambities: een vermelding in de culinaire gidsen. Ben jij die ontbrekende schakel, dan moet je absoluut reageren.

In januari zijn chef Herman Cooijmans en gastheer/sommelier Robin Groos gestart met Restaurant Eden. De zaak is gelegen aan de Eindhovenseweg in Valkenswaard.

Culinaire gidsen
Het ambitieuze duo gaat er alles aan doen een vermelding in de culinaire gidsen te realiseren. En om die ambities kracht bij te zetten, is ruimte voor een zelfstandig werkend kok.

De kwaliteit van onze exclusieve producten staat centraal. Dit houdt in dat we iedere gast de beste kwaliteit, service en beleving willen bieden.

Verrassing en vernieuwing
We realiseren dit door onder meer onze menu’s op een innovatieve manier te verbeteren met uitgesproken combinaties en hoogwaardige producten. Verrassing en vernieuwing vormen de komende jaren de leidraad bij alles wat we doen.

Spontaan en ambitieus
De zelfstandig werkend kok die wij zoeken, is spontaan en ambitieus en wil meewerken in een hoogwaardig restaurant.

Zie jij het zitten om onze collega te worden, stuur dan een e-mail (met cv) naar info@restaurant-eden.nl. Telefonisch contact opnemen, mag ook: (040) 844 61 93.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Aspergefestijn bij restaurant Da Vinci in Maasbracht

Volgend artikel

Peter Harkema over vernieuwd Château Neercanne in Maastricht

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.