Vacatures

Restaurant Eden in Valkenswaard zoekt een chef de partie

Vacature – Om een optimale service te kunnen bieden, is Restaurant Eden in Valkenswaard op zoek naar een chef de partie. Zaterdag 19 januari openen de deuren van de nieuwe eetgelegenheid en eigenaren Herman Cooijmans en Robin Groos willen starten met een team vol ambitie.

De kwaliteit van onze exclusieve producten staat bij Restaurant Eden in Valkenswaard centraal. Dit houdt in dat we iedere gast de beste kwaliteit, service en beleving willen bieden.

Verrassing en vernieuwing
We realiseren dit onder meer door onze menu’s op een innovatieve manier te verbeteren met uitgesproken combinaties en hoogwaardige producten. Verrassing en vernieuwing vormen de komende jaren de leidraad bij alles wat we doen.

Ambitieus
We zoeken een spontane en ambitieuze collega die mee wil werken in een hoogwaardig restaurant, dat opent in Valkenswaard op  zaterdag 19 januari. Behalve een chef de partie is het team ook nog plek voor afwassers, een functie die zowel fulltime als parttime kan worden uitgevoerd.

Hebben we je interesse gewekt, stuur dan een e-mail (met cv) naar info@restaurant-eden.nl. Bellen mag ook, dat kan naar nummer (040) 844 61 93.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining Online, Kesbeke Fijne Tafelzuren en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Bring Your Own-avonden bij restaurant Wolfslaar in Breda

Volgend artikel

Win receptenwaaiers vega, tapas, sushi en smoothie

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.