Restaurant Eden in Valkenswaard wil prikkelen met uitgesproken smaken
Videotorial – Restaurant Eden in Valkenswaard staat voor gastvrijheid, gastronomie en beleving. Eigenaren Herman Cooijmans en Robin Groos willen jou als gast prikkelen met uitgesproken smaken en een onmiskenbare presentatie van de gerechten. ‘Ons concept is toegankelijk, maar we gaan wel voor de beste kwaliteit.’
Chef-kok Herman Cooijmans kiest in de keuken voor verse producten. ‘We willen uitblinken met gedurfde smaakcombinaties en spannende bereidingen aan tafel. Onze gasten prikkelen en verrassen.’
Robin Groos
Aan de voorkant zijn de wijnen in goede handen bij aspirant-vinoloog Robin Groos. ‘Ook in het glas moet de gast worden verrast door onze keuzes. Wijnen met spanning, die uiteraard ook gewoon heel lekker zijn.’
Lees ook: Geen verboden vruchten in het aards paradijs van Restaurant Eden
Herman Cooijmans
Herman en Robin hebben een lang verleden bij Hostellerie Vangaelen in Heeze en realiseren nu samen hun horecadroom: een eigen restaurant in hun provincie. De naam is afgeleid van Garden of Eden of Hof van Eden.
Hof van Eden
Hof van Eden staat voor weelderigheid en een luxueus leven. Het paradijs, vandaar de slang in het logo. ‘Dit is waar het bij ons om draait. De service en de producten moeten top zijn, en gasten worden volledig in de watten gelegd.’
Voor meer informatie en reserveringen kun je terecht op de website van Restaurant Eden, gevestigd aan de Eindhovenseweg in Valkenswaard.
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining Online, Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.