Nieuws

Restaurant De Rozario start met afhaalmenu

Restaurant De Rozario in Helmond speelt in op de actuele situatie rondom het coronavirus en start met ‘to go’. Eigenaar Jermain de Rozario heeft een afhaalmenu samengesteld.

‘Als ondernemer wordt er nu gevraagd om creatief te zijn en het misschien even anders te doen’, laat Jermain weten op Facebook.

Omdat de maatregelen rondom het coronavirus grote impact hebben zeker in de regio Brabant waar De Rozario is gevestigd, heeft Jermain een afhaalmenu samengesteld. Het bestaat uit 3 gerechten met ‘typerende Rozario-smaken’, laat hij weten, inclusief baobroodjes met misomayonaise en sambal badjak.

De gerechten zijn: carpaccio van rund ‘Asian Style’, een kokos-serehsoep met garnaal of kip of vegetarisch. En hoender met rendang, miso en maïs. Het afhaalmenu wordt aangeboden voor 45 euro en kan telefonisch worden besteld via 0492-535206.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Iedere maand special dinner bij FG Restaurant Rotterdam

Volgend artikel

Rijks start met afhaal- en bezorgmaaltijden

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.