Restaurant De Nederlanden start met lunch op zaterdag

De Nederlanden in Vreeland start met de lunch op zaterdag. Vanaf 15 juli kun je van donderdag tot en met zondag in de middag terecht in het sterrestaurant in Vreeland. Eigenaren Caroline en Wilco Berends serveren een lunchmenu van vier, zes of acht gangen.
De extra lunchdag betekent dat je straks van donderdag tot en met zondag tussen 12.00 en 13.30 uur kunt plaatsnemen bij het door Michelin met een ster bekroonde restaurant, en hotel. Er is een lunchmenu du chef van vier gangen voor 65 euro, desgewenst uit te breiden met de fameuze oesterproeverij van Wilco.
Wil je echt uitgebreid lunchen, dan kun je kiezen voor het prestigemenu van zes of acht gangen, of het signatuurmenu van zes gangen.
Lees ook:
Nederlandse kazen op de wagen van De Nederlanden*
Video: Wilco en Caroline Berends over De Nederlanden 2.0
Alle hotelkamers De Nederlanden volledig gerenoveerd
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl, Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Laurent Smedts Import, Reitsma Seafood, Non+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.