Home / Nieuws / Restaurant Caert in Harderwijk verder als gastrobar

Restaurant Caert in Harderwijk verder als gastrobar

Harderwijk
Photo by Christian Wolf on Unsplash

Restaurant Caert in Harderwijk gaat een andere koers varen. De eetgelegenheid, met 13,5 punten opgenomen in de gids van Gault&Millau, vindt het tijd voor een frisse wind en nieuwe energie. Ondernemers Carmen Seijerlin en Sjoert van Polen gaan verder als gastrobar.

De transformatie van Caert van restaurant naar gastrobar wordt gemeld door De Stentor. Niet laagdrempeliger, wel toegankelijker, laat Sjoert in het artikel weten. Hij wil dat meer mensen zich welkom voelen in hun zaak.

Gault&Millau

Dat in Harderwijk met zaken als ’t Nonnetje, Basiliek, Ratatouille en Savage volop keuze is in de fine dining, noemt het duo ‘een mooi moment om eens iets anders te doen’.

Niet dat ze nu niet toegankelijk zijn, maar lokaal staat Caert bekend als een restaurant van hoge kwaliteit. De vermelding in de Gault&Millau-gids met 13,5 punten onderschrijft dat.

Sommeliertafel

Inmiddels is de eetgelegenheid in een ander jasje gestoken. Geen ingrijpende verbouwing, maar een rebranding, aldus het artikel. Met als pronkstuk een sommeliertafel, die ruimte biedt aan grote groepen.

De twee handhaven het chefsmenu, maar voegen daar ‘veel gerechten om te delen’ aan toe. En de openingstijden zijn aangepast. Gasten kunnen op vrijdag en zaterdag vanaf 12.00 uur terecht, ook voor een glas wijn en lekkere barhappen. Iedere laatste zondag van de maand zijn de deuren eveneens geopend.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne Tafelzuren, Kaasfort AmsterdamChaîne des RôtisseursNice to MeatSchmidt Zeevisla Fève chocolade en dessertsGrape ‘N’ Green, Mr. Henry’s 0,00%, De WijnGoeroe en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar richard@chefsfriends.nl of rik@chefsfriends.nl.

Lees verder

Schrijf je in en mis niets!

Ontvang gratis onze inspiratiemail in je mailbox en mis niets!

De beste recepten van onze beste chefs

De beste chefs delen hun beste gerechten in onze recepturenbank. En nu denk je wellicht: die kan ik toch niet maken. Jawel hoor. De ingrediënten en benodigde apparatuur zijn afgestemd op de thuiskok, die in zijn eigen keuken graag bakt, grilt en stoomt.

De recepturenbank is gevuld met gerechten van diverse sterrenkoks, maar toegankelijk gemaakt voor de hobbykok. Lekker thuis koken met recepten van Martin, Michel en Hans.

Kijk rond in onze showroom

Onze showroom is gevuld met de leukste en lekkerste producten en diensten. Je kunt er terecht voor aanbiedingen, smakelijke kortingen en andere voordelen.

Snuffel er eens rond en laat je inspireren. Als cadeau voor jezelf of om anderen mee te verrassen.

showroom bonbons

© Copyright ChefsFriends.nl – Een activiteit van R & R media en advies.