Nieuws

Restaurant De Burgemeester in Linschoten luidt zomer in met BBQ

Restaurant De Burgemeester in Linschoten gaat de start van de zomer vieren met een barbecue. Zondag 2 juli geniet je vanaf 14.00 uur van heerlijke en luxe gerechten met salades, knapperig geurend brood en bijzonder lekkere sauzen. Thema van de lunch is ‘a touch of white’.

Eigenaren Anne Hövels en Sander Spruijt nodigen je van harte uit om de start van de zomer te komen vieren tijdens de eerste BBQ van De Burgemeester in Linschoten.

Luxe gerechten
Van 14.00 tot 19.00 uur serveren ze heerlijke luxe gerechten met salades, knapperig geurend brood en natuurlijk bijzonder lekkere sauzen.

Cocktails
Thema van de lunch is ‘a touch of white’ en de prijs bedraagt 65 euro exclusief dranken. Op de drankenkaart staan cocktails, speciaalbieren en goede wijnen. Bovendien is er livemuziek.

Lunch
Wil jij bij deze primeur aanwezig zijn, reserveer dan telefonisch (0348-41 40 40) of via e-mail (info@deburgemeester.nl). Geef daarbij aan dat je gebruik wilt maken van de speciale BBQ-lunch.

Michelin
De Burgemeester in Linschoten is in het bezit van één Michelinster en aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique.

Vorig artikel

Varen met en lunchen bij restaurant Da Vinci in Maasbracht

Volgend artikel

Gerechten van Ofyr tijdens Summer feelings bij Dorset Borne

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.