Nieuws

Reserveren nieuw Hotel Nassau Breda kan met ‘blind booking’

Het nieuwe 5-sterren hotel in Breda, Hotel Nassau Breda, gaat op 2 mei open. Het hotel is vanaf heden al te boeken middels een zogeheten blind booking.

In hartje Breda wordt momenteel met man en macht gewerkt aan het 95 kamers tellende hotel. Het hotel wordt gevestigd in drie hofhuizen, een voormalig klooster en een kapel.

Hotel Nassau Breda krijgt een bijzondere sfeer want het straalt de soberheid van de tijd van de nonnen uit in combinatie met de luxe behorend bij vijf hotelsterren. Zo krijgt het interieur rijke kleuren waaronder goud, maar ook zwarte accenten om de soberheid uit te stralen.

Restaurant Liefdegesticht
Anderhalf jaar geleden is een start gemaakt aan de bouw van het hotel en op 2 mei slapen de eerste gasten er. Naast 95 kamers krijgt het hotel 6 boardrooms en vergaderzalen. In de kapel komt een evenementenlocatie waar diners tot 150 couverts kunnen worden gehouden.

Verder krijgt het hotel een restaurant met de naam Liefdegesticht. Het restaurant, goed voor 50 couverts, staat onder leiding van Bart Klomp die eerder op sterniveau heeft gewerkt in binnen- en buitenland. ‘Eerlijke, pure, eenvoudige gerechten met een extreme smaaksensatie’, omschrijft Pauline Brinkman van Hotel Nassau Breda de keuken van het restaurant.

‘Experience maximizer’
Verder heeft het hotel een fitnesscentrum. De hotelkamers worden aangeboden in 4 kamertypes.

De doelgroep omschrijft Brinkman als ‘experience maximizer’, mensen die alles willen beleven en willen uitproberen. Een kamer reserveren kan nu al op basis van blind booking. Wie boekt, krijgt een hotelkamer, ontbijt en een ‘spannend extra’. Wat dat is, blijft nog even geheim.

Vorig artikel

Asperge-arrangement bij FG Restaurant in Rotterdam

Volgend artikel

Video: zee/land/zilt inspired by Edwin Vinke in Yerseke

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.