Nieuws

Reserveer ‘Nijntje high tea’ bij Hotel Des Indes Den Haag

Nijntje viert in 2015 de zestigste verjaardag. Om het bekende konijn te eren, heeft het Haagse Hotel Des Indes een speciale – ouder en kind – high tea geïntroduceerd, waarvan je op woensdag, zaterdag en zondag kunt genieten. Van elke verkochte ‘Nijntje high tea’ gaat 1 euro naar Unicef.

Het bekende konijn van Dick Bruna is jarig en daar wordt dit jaar op diverse manieren bij stilgestaan. Hotel Des Indes in Den Haag doet dat met een Nijntje high tea van drie gangen op woensdag, zaterdag en zondag.

Donatie aan Unicef
Volwassenen betalen 29,50 euro, de prijs voor kinderen tot en met 12 jaar bedraagt 15 euro. Reserveren kan via de website van het hotel of telefonisch: (070) 361 23 15.

Van iedere verkochte high tea doneert het hotel 1 euro aan Unicef voor het Check Out for Children-programma.

Tentoonstelling Nijntje 60 jaar
Tijdens de high tea kun Midzomernacht Nijntje aanschouwen. Een kunstwerk, dat is gemaakt door Mark Janssen en onderdeel is van de tentoonstelling Nijntje 60 jaar.

Nijntje in het Haags
Woensdagmiddag 26 augustus om 14.00 uur leest voormalig GTST-acteur en bekende Hagenaar Bas Muijs op de trappen van de Des Indes-lounge een verhaal over Nijntje voor ‘innut Haags’. Geschikt voor zowel volwassenen als kinderen.

Het is een speciaal boekje dat gaat over de Hofstad: ‘Nijntje An Zei en Aupa en Auma Pluis. Ook dan is er de gelegenheid te genieten van de bijzondere high tea. Voor activiteiten voor de kinderen is gezorgd.

Karel V Utrecht
Vrijdag 31 juli opende het Utrechtse grand hotel Karel V een Nijntje-suite. Ook dit initiatief vloeit voort uit de viering van de zestigste verjaardag van het bekende konijn van Dick Bruna.

 

Vorig artikel

Stem op mooiste bar: Nhow, Werelds aan het Strand of MaMa Kelly

Volgend artikel

Bewegende beelden van nieuwe De Kersentuin in Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.