Nieuws

René Brienen serveert stermenu voor klanten supermarkt

Doe jij je boodschappen bij Jan Linders, dan kun je profiteren van een mooie samenwerking tussen de supermarktketen en sterchef René Brienen. Van 4 januari tot en met 28 februari kun je bij restaurant Brienen aan de Maas in Well genieten van een streekmenu van drie gangen tegen speciaal tarief.

Blurring is tegenwoordig een populair begrip. Het betekent dat steeds meer retailers horeca-activiteiten uitvoeren en andersom.

Brienen aan de Maas
Je kunt er echter ook voor kiezen om samen te gaan werken. En dat is wat supermarktketen Jan Linders en sterrestaurant Brienen aan de Maas in Well doen.

Jan Linders
In de periode 4 januari tot en met 28 februari serveert René een speciaal streekmenu aan bezoekers van Jan Linders.

Lunch en diner
Je kunt reserveren voor een driegangenlunch voor 21,25 euro per persoon of een diner van drie gangen voor 32,50 per persoon.

Wie dat wil, kan het aantal gangen uitbreiden voor een meerprijs van 10 euro per extra gang. Zo wordt boodschappen doen nog leuk ook.

Let op: reserveren kan alleen telefonisch – (0478) 501 967 – en onder vermelding van ‘Jan Linders streekmenu’.

Vorig artikel

Janine ter Berg wint exemplaar kookboek De geur van witte rijst

Volgend artikel

Sergio Herman start een restaurant in Cadzand-Bad

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.