Nieuws

Recepten met Nederlandse vleeswaren op nieuw platform

Goed nieuws voor vlees(waren)liefhebbers. De Vereniging voor de Nederlandse Vleeswarenindustrie heeft Vleeschwaar.nl gelanceerd, een platform met recepten die verder gaan dan de welbekende boterham. Wat te denken van een bavette met een saus van roompaté of stromboli met rauwe ham.

Nederlandse vleeswaren het podium geven dat ze verdienen, dat is de gedachte achter de lancering van het platform Vleeschwaar.nl.

Ieder moment van de dag
Vleeswaren hebben veel meer mogelijkheden dan (alleen) de boterham en dat wil de Vereniging voor de Nederlandse Vleeswarenindustrie hiermee duidelijk maken.

‘Op ieder moment van de dag een heerlijk, gezond en vaak ook nog budgetvriendelijke maaltijd op tafel, aldus algemeen secretaris Richard van der Kruijk.

Inspiratie
Wat voor een recepten je kunt vinden op het online inspiratieplatform?! Bavette met een saus van roompaté bijvoorbeeld. Of stromboli met rauwe ham en een wrap met boerenmetworst, mayonaise en salade.

Verder ook achtergrondverhalen, filmpjes, leuke weetjes en tips met betrekking tot vleeswaren en lekker eten.

Ambassadeurs
Het platform werkt samen met zogeheten ambassadeurs, onder hen de koks Alain Caron en Agus Hermawan, hockeyster Naomi van As en de foodbloggers Francesca Kookt en Oh my foodness.

Vorig artikel

Acht inspirerende zomerse salades op Instagram

Volgend artikel

De bijzondere plekken van Landgoed Duin & Kruidberg

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.