Een tussengerecht van Tante Kee waar de snoekbaars letterlijk uit het water komt waar...
Lees verderDit voorgerecht van zeebaars met miso, bouillon van kombu met shiitake en krokante sushirijst...
Lees verderHet ultieme signatuurgerecht van Michel van der Kroft, dat hij in ’t Nonnetje serveert...
Lees verderAsperges in een verrassende vorm: als spaghetti, gecombineerd met zilte kokkels en kruidige coulis....
Lees verderWie Wilco Berends zegt, zegt (ook) Oesterproeverij. Het is een absolute signatuur van de...
Lees verderEen klassiek dessert, maar dan gemaakt door één van onze beste chefs. Crème brûlée...
Lees verderSterrenchef Casimir Evens creëert een verfijnd nagerecht rond appel, met spannende texturen en gelaagde...
Lees verderEen op en top Nederlandse groente speelt de hoofdrol in dit smakelijke gerecht. En...
Lees verderEen feestelijk nagerecht waarin warme seizoensvruchten worden gecombineerd met huisgemaakt vanille-ijs en krokant gekarameliseerde...
Lees verderOntvang Gratis ons wekelijks magazine in je mailbox en mis niets!
Onze showroom is gevuld met de leukste en lekkerste producten en diensten. Je kunt er terecht voor aanbiedingen, smakelijke kortingen en andere voordelen. Snuffel er eens rond en laat je inspireren. Als cadeau voor jezelf of om anderen mee te verrassen.
Snel naar
Categorieën