Ratatouille Food & Wine kiest voor Euro-Toques Nederland
Jozua Jaring heeft zich met Ratatouille Food & Wine in Haarlem aangesloten bij Euro-Toques Nederland. De sterchef vierde recent het 5-jarig bestaan van zijn restaurant en ziet het lidmaatschap als ‘het kwaliteitskeurmerk bij uitstek’.
De officiële inauguratie van restaurant Ratatouille Food & Wine vond zondag 7 oktober plaats in Haarlem.
Michelin
‘Binnen een jaar nadat de deuren openden, stond Michelin al op de stoep voor controle en dat resulteerde in 2014 in de eerste ster’, aldus voorzitter Ted Jansen van Euro-Toques Nederland.
‘Michelin noemde Ratatouille bij de uitreiking van de ster een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurants. Minder stijf, minder duur en toegankelijker. Het gaat om wat er op het bord komt en daar sluiten wij van Euro-Toques ons bij aan.’
Jozua Jaring
Jozua Jaring begon vijf jaar geleden met Ratatouille Food & Wine, verhuisde tussentijds naar een groter pand aan het Spaarne en vierde recent zijn eerste jubileum met een bijzonder diner, waarbij ChefsFriends aanwezig mocht zijn.
Kwaliteitskeurmerk
Voor de sterchef is het lidmaatschap het kwaliteitskeurmerk bij uitstek. ‘Het zegt ons gasten iets over de ambachtelijke kwaliteit van de kok en de kwaliteit van de gebruikte verse producten.’