Vacatures

Rantree zoekt personeel voor nieuw restaurant

Vacature – In Maastricht komt op een fantastische plek een fantastisch restaurant. Op de Dousberg met uitzicht over Maastricht en België komt op het Dormio Resort Maastricht het nieuwe restaurant van Rantree. En ze zoeken personeel.

Medio november verhuist Rantree naar de nieuwe locatie; een panoramarestaurant gelegen op de 9e verdieping van het nieuwe hotel in het Dormio Resort Maastricht, op de Maastrichtse Dousberg. Rantree is op zoek naar gemotiveerd en getalenteerd horecatalent om het team op deze bijzondere locatie te versterken.

Op de Dousberg, te midden van het Dormio Resort Maastricht, wordt op dit moment nog gebouwd aan het nieuwe luxe hotel, waarin Rantree medio november op de 9e verdieping het gloednieuwe panoramarestaurant zal openen. Het gaat om 56 couverts voor het a la carte restaurant, daarnaast een private dining room en een sky-bar.

Om ook op de nieuwe locatie de gasten te kunnen laten genieten van uitstekende, persoonlijke service en kwaliteit, is Rantree op zoek naar nieuwe medewerkers.

Rantree biedt een uitdagende werkomgeving, goede ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen een ambitieus en gezellig team. Werktijden en duur in overleg.

Rantree zoekt:

Chef de parti
Leerling keuken niveau 3 en 4

Medewerker bediening
Leerling bediening niveau 3

Ontbijt medewerkers bediening
ontbijt/mise en place medewerker keuken

Afwasmedewerkers

Neem voor meer informatie of sollicitaties contact op met Rantree via +31 (0)43 321 51 40 of info@rantree.nl.

Meer weten over het nieuwe restaurant van Rantree? Bekijk hier de video waarin eigenaar Ralph Hermans tekst en uitleg geeft.

Vorig artikel

Foto’s vernieuwd Restaurant Nobel Ameland

Volgend artikel

ChefsFriends proeft Zuid-Afrikaanse wijnen van Nederburg

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.