Nieuws

Radio 538 in The College Hotel tijdens Amsterdam Dance Event

The College Hotel is tijdens het Amsterdam Dance Event in handen van Radio 538. Het radiostation zendt van woensdag 19 tot en met zaterdag 22 oktober live uit vanuit het hotel in de hoofdstad. Er zijn optredens van onder andere de top-dj’s Armin van Buuren, Afrojack en Hardwell.

Tijdens Amsterdam Dance Event wordt The College Hotel omgedoopt tot 538DJ Hotel. Radio 538 zendt vier dagen live uit vanuit de bar van het boetiekhotel in Amsterdam Oud-Zuid.

Nederlandse dj’s
Vier top-dj’s verzorgen een optreden, drie namen zijn inmiddels bekend: Armin van Buuren, Afrojack en Hardwell.

Exploitatie
De dj’s van het radiostation zenden niet alleen live uit vanuit The College Hotel, maar nemen de exploitatie van woensdag 19 tot en met zaterdag 22 oktober ook volledig over.

Dat betekent dat ze gasten inchecken, de bediening verzorgen en achter de bar plaatsnemen voor het maken van de lekkerste cocktails.

Dagelijkse uitzendingen
De dagelijkse uitzendingen van 16.00 uur tot middernacht zijn vrij toegankelijk. Luisteraars van Radio 538 maken vanaf vandaag bovendien kans op een overnachting inclusief driegangendiner en ontbijt en een ontmoeting met de dj die op de bewuste avond optreedt.

Corendon Hotels & Resorts
The College Hotel is gevestigd aan de Roelof Hartstraat in Amsterdam en is onderdeel van Corendon Hotels & Resorts.

Vorig artikel

Franse keuken centraal in vierde gastrobar Ron Blaauw

Volgend artikel

Marco de Wildt nieuwe executive chef Hilton Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.