Home / Nieuws / Quintus te Duits nieuwe chef-kok van Restaurant Ovum in Grave

Quintus te Duits nieuwe chef-kok van Restaurant Ovum in Grave

Restaurant Ovum in Grave verwelkomt Quintus te Duits als nieuwe chef-kok. De 26-jarige Quintus heeft in juli de scepter overgenomen van Sebastiaan Follong en introduceert een vernieuwde menukaart.

Ovum, gevestigd in het monumentale Arsenaal in Grave, opende zijn deuren in 2021 en heeft sindsdien meerdere culinaire successen geboekt. Eigenaar Aard Keijser van Ovum over de aanstelling van Te Duits: ‘Met Ovum willen wij een culinaire, maar laagdrempelige culinaire ervaring bieden. Na de opening hebben we hele mooie vermeldingen ontvangen van Lekker500 en Gault&Millau. Deze hoogtepunten zijn bereikt met Sebastiaan en zijn team’.

Keijser vervolgt: ‘Na bijna drie jaar start hij nu zijn eigen culinaire avontuur met de ambitie voor een ster. We wensen Sebastiaan uiteraard veel succes met deze nieuwe uitdaging en blijven zijn carrière volgen. Wij zetten onze visie door met de enthousiaste ambities van Quintus te Duits. Het team kijkt ernaar uit om Ovum samen nog beter op de kaart te zetten, als unieke locatie waar je culinair kunt genieten maar ook welkom bent voor een borrel of kopje koffie’.

Quintus te Duits

Quintus te Duits deed vanaf jonge leeftijd ervaring in diverse horecagelegenheden, waaronder Le Meridien in Den Bosch, Ingenhousz in Breda en als chef-kok bij Nippen in Den Bosch. Quintus kijkt uit naar zijn nieuwe rol: ‘Ik heb er ontzettend veel zin in om de gasten van Ovum te verbazen met mooie borden en smaken. Dat is waar ik voor sta. In mijn ogen verbindt eten en drinken ons met elkaar. Net als kunst en muziek maakt dat het leven mooier. Samen met het team van Ovum wil ik die verbintenis zo goed mogelijk tot stand brengen. Mijn team is alles voor mij. Ik mag het leiden, maar zonder hen ben ik nergens’.

Met Quintus aan het roer kunnen gasten van Ovum genieten van een vernieuwde menukaart. Deze biedt innovatieve gerechten die een moderne twist geven aan de klassieke keuken. Van verfijnde voorgerechten tot verrassende desserts, elk gerecht is met zorg samengesteld om een goede eetervaring te bieden.

Lees ook:
Sebastiaan Follong opent Spoon in Cuijk: ‘elk gerecht moet lepelbaar zijn’
Jonge chef mikt op ster voor Ovum in Grave [blog]

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en dessertsGrape ‘N’ GreenNederlandse Streekwijnen en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Lees verder

Schrijf je in en mis niets!

Ontvang gratis onze inspiratiemail in je mailbox en mis niets!

De beste recepten van onze beste chefs

De beste chefs delen hun beste gerechten in onze recepturenbank. En nu denk je wellicht: die kan ik toch niet maken. Jawel hoor. De ingrediënten en benodigde apparatuur zijn afgestemd op de thuiskok, die in zijn eigen keuken graag bakt, grilt en stoomt.

De recepturenbank is gevuld met gerechten van diverse sterrenkoks, maar toegankelijk gemaakt voor de hobbykok. Lekker thuis koken met recepten van Martin, Michel en Hans.

Kijk rond in onze showroom

Onze showroom is gevuld met de leukste en lekkerste producten en diensten. Je kunt er terecht voor aanbiedingen, smakelijke kortingen en andere voordelen.

Snuffel er eens rond en laat je inspireren. Als cadeau voor jezelf of om anderen mee te verrassen.

showroom bonbons

© Copyright ChefsFriends.nl – Een activiteit van R & R media en advies.