Nieuws

Quintus te Duits nieuwe chef-kok van Restaurant Ovum in Grave

Restaurant Ovum in Grave verwelkomt Quintus te Duits als nieuwe chef-kok. De 26-jarige Quintus heeft in juli de scepter overgenomen van Sebastiaan Follong en introduceert een vernieuwde menukaart.

Ovum, gevestigd in het monumentale Arsenaal in Grave, opende zijn deuren in 2021 en heeft sindsdien meerdere culinaire successen geboekt. Eigenaar Aard Keijser van Ovum over de aanstelling van Te Duits: ‘Met Ovum willen wij een culinaire, maar laagdrempelige culinaire ervaring bieden. Na de opening hebben we hele mooie vermeldingen ontvangen van Lekker500 en Gault&Millau. Deze hoogtepunten zijn bereikt met Sebastiaan en zijn team’.

Keijser vervolgt: ‘Na bijna drie jaar start hij nu zijn eigen culinaire avontuur met de ambitie voor een ster. We wensen Sebastiaan uiteraard veel succes met deze nieuwe uitdaging en blijven zijn carrière volgen. Wij zetten onze visie door met de enthousiaste ambities van Quintus te Duits. Het team kijkt ernaar uit om Ovum samen nog beter op de kaart te zetten, als unieke locatie waar je culinair kunt genieten maar ook welkom bent voor een borrel of kopje koffie’.

Quintus te Duits

Quintus te Duits deed vanaf jonge leeftijd ervaring in diverse horecagelegenheden, waaronder Le Meridien in Den Bosch, Ingenhousz in Breda en als chef-kok bij Nippen in Den Bosch. Quintus kijkt uit naar zijn nieuwe rol: ‘Ik heb er ontzettend veel zin in om de gasten van Ovum te verbazen met mooie borden en smaken. Dat is waar ik voor sta. In mijn ogen verbindt eten en drinken ons met elkaar. Net als kunst en muziek maakt dat het leven mooier. Samen met het team van Ovum wil ik die verbintenis zo goed mogelijk tot stand brengen. Mijn team is alles voor mij. Ik mag het leiden, maar zonder hen ben ik nergens’.

Met Quintus aan het roer kunnen gasten van Ovum genieten van een vernieuwde menukaart. Deze biedt innovatieve gerechten die een moderne twist geven aan de klassieke keuken. Van verfijnde voorgerechten tot verrassende desserts, elk gerecht is met zorg samengesteld om een goede eetervaring te bieden.

Lees ook:
Sebastiaan Follong opent Spoon in Cuijk: ‘elk gerecht moet lepelbaar zijn’
Jonge chef mikt op ster voor Ovum in Grave [blog]

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en dessertsGrape ‘N’ GreenNederlandse Streekwijnen en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

René Koelman van Bourgondisch Lifestyle over kaas met mocktails

Volgend artikel

Pasquale Carfora van Aroma in Vaassen wint internationale kookwedstrijd

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.