Nieuws

Avant-Garde Van Groeninge scoort met PSV Kampioensmenu

Als je een restaurant runt in een voetbalstadion, kan het na afloop van het voetbalseizoen behoorlijk stil worden. Niet bij het restaurant Avant-Garde Van Groeninge in het Philips Stadion. Want patron Johan van Groeninge bedacht een ludiek PSV Kampioensarrangement.

Tot en met dinsdag 30 juni 2015 biedt restaurant Avant-Garde Van Groeninge PSV-supporters een 3- of 4-gangenverrassingsmenu. Het 3-gangenverrassingsmenu inclusief dranken is in die periode slechts € 67,50 per persoon. Het 4-gangenverrassingsmenu inclusief dranken wordt aangeboden voor € 77,50 per persoon.

Je krijgt dan niet alleen 3 of 4 heerlijke gerechten geserveerd, maar je geniet ook van een glas huisaperitief, 2 glazen wijn, ijswater en koffie of theeservies met lekkernijen. Bij het 4-gangen menu zitten er 3 glazen wijn bij.

Kijk dat vinden we nou slim om zo in te spelen op het voetbalsucces in Eindhoven. ‘Zowel de zakelijke gast als de supporter maakt gebruik van dit arrangement. Het slaat aan. Voor ons is het een manier om een nieuwe doelgroep te bereiken, mensen die niet zo vaak op dit niveau uit eten gaan. Bij thuiswedstrijden zitten er toch 36.000 mensen in het stadion die allemaal meer dan welkom zijn in ons restaurant’, aldus Johan van Groeninge tegenover ChefsFriends.nl.

Michelinster

In het menu overigens geen ‘Depay salade’, ‘Cocu kreeft’ of ‘Zoet dessert’. Voor dergelijke frivoliteiten moet je in Eetcafé De Verlening zijn, iets verderop in het stadion. Daar zien we op de menukaart onder andere een Broodje Bruma en Pasta Depay.

Restaurant Avant-Garde Van Groeninge opende in 2002 de deuren in het PSV-stadion. Sinds 2004 heeft het sfeervolle restaurant met uitzicht op het veld een Michelinster. Het restaurant is gevestigd op de derde verdieping van het Philips Stadion en te bereiken via Zuidwest-hoek, ingang 7.

Wie nog wil genieten van het speciale PSV Kampioensarrangement kan tot 30 juni terecht op vertoon van een PSV Seizoen Club Card, PSV Club Card of clubpas ONS PSV XL. Ons advies luidt om hier snel gebruik van te maken, want – niet dat wij pretenderen ook maar enig verstand van voetbal te hebben – duurde het acht jaar voordat PSV weer eens de landstitel veroverde.

Foto: Restaurant Avant-Garde Van Groeninge

 

Vorig artikel

Kaboom Hotel Maastricht opent op 1 juli zijn deuren

Volgend artikel

Astrid Schreuders logt in bij Pressroom INK Hotel Amsterdam

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.