Nieuws

Promotieprijs voor kersvers sterrestaurant Strandlodge Winterswijk

Wat een Michelinster al niet kan doen. Dat maakte de kersverse sterkok Mike Vrijdag gisteravond mee. Zijn restaurant Strandlogde kreeg de 100% WinterswijkTrofee, een promotieprijs die eenmaal per jaar wordt uitgereikt door de gemeente Winterswijk.

Bij de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Winterswijk werd Strandlogde in het zonnetje gezet. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een persoon of organisatie die Winterswijk landelijk op de kaart zet.

Strandlodge kreeg begin december een Michelinster. Dat leverde het Achterhoekse restaurant veel aandacht op. ‘Van Sergio Herman en Margo Reuten kreeg ik een lekker flesje opgestuurd. Van Moshik Roth een bal en van ’t Nonnetje mooie bloemen. Dat doet je wel wat, maar wij blijven met onze blijven benen op de grond staan hoor’, laat Vrijdag weten.

Schuim van kamille
‘Dat geldt ook voor deze prijs in Winterswijk’, vervolgt Vrijdag. ‘Het is heel mooi dat we een rol kunnen spelen bij de promotie van Winterswijk. We zijn trots op de waardering die we krijgen van Winterswijk.’

De Michelinster is voor Vrijdag geen reden om zaken anders aan te pakken. Wel gaat vrijdag het nieuwe menu in met daarop onder andere een mooi winters gerecht. Vrijdag: ‘Een koolsoepje met krokante kippendijenvlees, geraspte sinaasappelschil met een schuim van kamille. Lekker bloemig en aards’.

Wie wil genieten van deze winterse soep of van de andere gerechten van restaurant Strandloge kan reserveren via www.slww.nl of 0543-769037.

Mike Vrijdag over Michelinster

Bekijk hieronder de reactie van Mike Vrijdag direct na het behalen van de felbegeerde Michelinster. (Vanaf 5 minuten en 12 seconden)

Vorig artikel

Verbouwing en nieuw interieur voor Restaurant Eindeloos in Leeuwarden

Volgend artikel

De Nederlanden in Vreeland krijgt meer eigentijdse stijl

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.