Nieuws

Proef & Overtuig Menu bij Cordial in Oss

Met het onverwachte verlies van een Michelinster heeft het restaurant Cordial niet meegezeten de afgelopen tijd. Maar het kwaliteitsrestaurant uit Oss gaat niet bij de pakken neerzitten en komt met een Proef & Overtuig Menu.

Een leuk, bijzonder en creatief idee van eigenaar Jelle van Gangelen om met een Proef & Overtuig Menu te komen. Want wie eenmaal bij Cordial heeft gegeten, wil zeker nogmaals aanschuiven in het restaurant.

Het Proef & Overtuig Menu bestaat uit een welkomscocktail, een 3-gangenmenu, drie glazen bijpassende wijnen, tafelwater en koffie of thee met lekkernijen, voor een all-in prijs van 75 euro.

Met het Proef & Overtuig Menu komen alle facetten ruimschoots aan bod, belooft Cordial. Het restaurant staat bekend om z’n gastvrijheid, smakelijke en innovatieve gerechten, met ruime keuze aan prachtige wijnen.

Reserveren voor dit menu kan door te bellen met 0412-694646.

Restaurant Cordial is gevestigd aan de Oostwal 175 in Oss. Het restaurant maakt onderdeel uit van Hotel de Weverij, dus wie na het diner wil overnachten kan in een van de 60 hotelkamers verblijven.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des Rôtisseurs en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Chefs Elea en Villa la Ruche maken vriendenmenu

Volgend artikel

Belgische topkok gastchef bij ’t Nonnetje in Harderwijk

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.