Boeken

Proef en ervaar De smaak van de Brabantse Wal

Boeken – Ga mee op culinaire ontdekkingstocht langs de Brabantse Wal. In ‘De smaak van de Brabantse Wal & Omgeving’ deelt Margot Haest van de blog ‘De smaak van Margot’ mooie verhalen en heerlijke recepten uit de streek die haar zo lief is. Wij mogen één exemplaar weggeven.

Daar waar Brabant Zeeland kust, ligt de Brabantse Wal. Een gebied dat bekendstaat om de schitterende natuur, maar waar ook op culinair vlak veel moois te ontdekken valt. Maak kennis met gepassioneerde chefs, het geweldige aanbod van verse producten die je wellicht niet in dit gebied had gezocht en laat je inspireren door culinaire specialisten.

Recepten
Voor dit boek interviewde Margot 36 chefs, producenten en culinair specialisten van de Brabantse Wal en directe omgeving. Haar doel? De Brabantse Wal op de culinaire kaart zetten.

Veel recepten zijn er in twee varianten: één voor de ‘eenvoudig-maar-lekker-thuis-kok’ en één voor de ‘ervaren hobbykok’. Wijndeskundige Gerard Horstink en biersommelier Bertram van Beers zorgen voor de juiste begeleiders in het glas.

Het boek telt 215 pagina’s, kost 34,95 euro en is te bestellen op de website De smaak van de Brabantse Wal.

Foodtour
In het eerste weekeinde van oktober vindt een speciale culinaire foodtour plaats langs vijf restaurants en een wijngaard uit het boek. Als je twee tickets bestelt, geniet je niet alleen van een smakelijke middag, maar krijg je er een exemplaar van het boek bij. Wil je kans maken op een gratis exemplaar? Meld je dan kosteloos aan voor de nieuwsbrief van ChefsFriends. Wij mogen er namelijk één verloten onder onze abonnees.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Visual dining in Bellezza onder leiding van chef Arturo Dalhuisen

Volgend artikel

Restaurant Aroma opent in voormalig onderkomen van De Leest

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.