Proef de Sterren van Bilderberg op Landgoed Lauswolt
Proef de Sterren op Bilderberg Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag. Vrijdag 28 oktober koken zes (sterren)chefs van Bilderberg Hotels een bijzonder zesgangendiner. Zij presenteren ieder een signature dish en serveren deze ‘culinaire reis’ in het met één Michelinster bekroonde restaurant De Heeren van Harinxma.
Het is een mooi lijstje met Bilderberg-chefs, dat vrijdag 28 oktober in actie komt tijdens Proef de Sterren op Bilderberg Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag.
Sterrenchefs
Tonny Berenten van De Kromme Dissel (Klein Zwitserland in Heelsum, één ster), Arjan Bisschop van De Heeren van Harinxma (één ster), Richard de Vries van The Park (Bilderberg Parkhotel in Rotterdam), Erik van Loo signature chef The Park en eigenaar Parkheuvel in Rotterdam (twee sterren), Wessel Ruijmgaart van De Kersentuin (Bilderberg Garden Hotel in Amsterdam) en Stefan van Sprang signature chef De Kersentuin en Aan de Poel in Amstelveen (twee sterren).
Signature dish
Iedere chef presenteert een signature dish en samen zorgen ze daarmee voor een culinaire reis verpakt in een exclusief zesgangendiner.
Reserveren
Een plek aan tafel tijdens deze bijzondere avond is te reserveren voor 115 euro per persoon, exclusief drank.
Reserveren kan via telefoonnummer (0512) 38 12 45, door het sturen van een e-mail naar lauswolt@bilderberg.nl of via de website van Bilderberg Hotels.
Overnachten
Uiteraard kun je het diner ook ‘uitbreiden’ met een overnachting op het prachtige landgoed van Lauswolt in Friesland. Bekijk de mogelijkheden via deze link.