Advertorial

Proef de Brabantse Wal: foodtour langs restaurants en wijngaard

Advertorial – Beleef de smaak van de Brabantse Wal en omgeving. Zaterdag 2 en zondag 3 oktober kun je deelnemen aan een culinaire foodtour langs vijf restaurants en een wijngaard uit het boek ‘De Smaak van de Brabantse Wal & Omgeving’.

Je bezoekt de deelnemers met je eigen auto en geniet op iedere locatie van een hapje en drankje. Het tempo bepaal je zelf en onderweg rijd je ook nog eens door de heerlijke natuur die de Brabantse Wal rijk is.

Deelnemende restaurants
De deelnemende restaurants zijn ’t Spuihuis in Bergen op Zoom, Jagersrust in Ossendrecht, Sistermans in Roosendaal, Buutengaets in Sint-Annaland en ’t Geheim van Bergen (dat bij boerderij Hamel in Steenbergen zorgt voor de inwendige mens). Op de boerderij heb je de gelegenheid om de Berkshire-varkens te bekijken.

Wijngaard
Extra stop is Domaine de Brabantse Wal, waar je op eigen gelegenheid een rondgang door de wijngaard kunt maken. Wijnboer Paul Bosse is aanwezig om vragen te beantwoorden, je kunt een proefglaasje wijn nuttigen en wijn kopen om thuis (verder) van te genieten.

Deelnemers worden tussen 11.00 en 11.30 uur verwacht bij hun eerste restaurant. Welke dat is, hoor je voor vertrek. Vervolgens rijd je de mooie route langs de verschillende restaurants met behulp van Google Maps.

Aanmelden
Tickets voor deze smakelijke tour, die ongeveer 125 kilometer lang is, kosten 99,95 euro per persoon. Bij iedere twee inschrijvingen zit een gratis exemplaar van het boek De Smaak van de Brabantse Wal & Omgeving. Kom je alleen, dan krijg je een voucher waarmee je 50 procent korting krijgt op de aanschaf.

Recept in nieuwsbrief
Als je geabonneerd ben op de nieuwsbrief van ChefsFriends, dan ontvang je binnenkort een van de recepten uit het boek in je mail. Bovendien maak je kans op één gratis exemplaar van De Smaak van de Brabantse Wal. Nog geen abonnee? Meld je dan direct gratis aan.

Aanmelden voor de culinaire foodtour kan via de website van De Smaak van de Brabantse Wal.

Vorig artikel

Hemingway in Bergen op Zoom verder als Restaurant 1397

Volgend artikel

Zo oefen je voor het NK Blindproeven

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.