Nieuws

Privéarrangement: slapen bij Pincoffs met diner van Parkheuvel

De Rotterdamse bedrijven restaurant Parkheuvel en hotel Pincoffs hebben de handen ineengeslagen voor een gezamenlijk arrangement. Boek een kamer of suite en geniet van roomservice op tweesterrenniveau. Op dit moment te boeken voor 23 en 29 mei, maar bij voldoende belangstelling ook in juni.

‘We snakken in deze bijzondere tijd allemaal weer naar de momenten waarop we het leven kunnen vieren’, zo wordt het arrangement aangekondigd.

Erik van Loo
Dus heb je iets te vieren wil je iemand in het zonnetje zetten? Boek dan het Parkheuvel & Pincoffs Privé-arrangement.

Menu
Je overnacht in een suite of kamer van het Rotterdamse hotel en geniet daar van een driegangenmenu all-in van het team onder leiding van tweesterrenchef Erik van Loo.

Rotterdam
Het arrangement is op dit moment enkel beschikbaar op 23 en 29 mei en kost 399 euro per persoon. Bij voldoende belangstelling komen er ook data in juni.

Erasmusbrug
Wie de ‘ultieme Rotterdam-ervaring’ wil, kan voor 50 euro extra een zogeheten Corner Suite boeken. In dat geval heb je tijdens je diner uitzicht op de Erasmusbrug.

Voor de voorwaarden, het volledige arrangement en eventuele verdere informatie kun je terecht op de website suitehotel Pincoffs.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Liveblog: dit doen hotels in de strijd tegen het coronavirus

Volgend artikel

De favoriete restaurants in Noord-Holland van Martin van Bourgonje

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.