Nieuws

Princess Hotel Collection viert eerste verjaardag met actie

Princess Hotel Collection is jarig en viert dat met een driedaags arrangement voor de consument. Op de eerste dag van de tweede helft van het jaar – 1 juli – bestaat de organisatie één jaar.

Om de consument mee te laten genieten van het 1-jarig bestaan, heeft Princess Hotel Collection een ‘voordelig driedaags jubileumarrangement’ samengesteld. Dit ‘Princess 1 Year Anniversary Arrangement’ kost 49,50 euro per persoon.

Twee overnachtingen
De inhoud bestaat uit twee overnachtingen inclusief ontbijtbuffet, wandel- en fietsroutes in de omgeving en gebruik van het WiFi-netwerk en is geldig in de Princess Hotels Amersfoort, Beekbergen-Apeldoorn, De Wipselberg (tussen Arnhem en Apeldoorn, foto), Dorhout Mees (vlakbij Biddinghuizen), Epe, Victoria (Hoenderloo), Loosdrecht-Amsterdam en Oostergoo.

Aad Ouborg
Princess Hotel Collection komt voort uit een akkoord en samenwerking met ondernemer Aad Ouborg, onder andere bekend van Princess Traveller, Princess Sportsgears en Princess Entertainment Group.

Oostenrijk
De keten beschikt ook nog over een hotel in Oostenrijk (Bergfrieden), deze valt niet onder de actie.

Volgens Princess Hotel Collection ligt er ‘een nadrukkelijke focus op persoonlijke aandacht voor de gast, transparantie en value for money’.

Arrangement
Het arrangement is te boeken in de maanden juli, augustus en september en geldig op basis van beschikbaarheid. De prijs van 49,50 per persoon is gebaseerd op twee volwassenen per kamer en is exclusief gemeentelijke heffingen.

Woensdag 1 juli zijn alle medewerkers getrakteerd op muffins. De komende maanden is het de beurt aan consumenten.

ChefsFriends feliciteert Princess Hotel Collection van harte met het 1-jarig bestaan. Maak jij gebruik van dit arrangement, deel in een reactie hieronder dan je bevindingen.

Vorig artikel

Ruim 150.000 volgers op Instagram voor Gastroart

Volgend artikel

Met sterrenrestaurant De Lindenhof naar Sail Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.