Nieuws

Prijzen voor restaurants Rantrée, Sillyfox en Orangerie de Pol

JRE-Nederland heeft drie leden bekroond. Ralph Hermans en Jennifer Silvius zijn met Rantrée in Maastricht uitgeroepen tot Restaurant van het Jaar, Joppe Sprinkhuizen van Silliyfox in Veghel is Chef van het Jaar en Marjolein van der Ham van Orangerie de Pol in Doetinchem is gekozen tot gastvrouw van het Jaar.

Ieder jaar kiezen leden van restaurantvereniging JRE-Nederland uit hun midden het Restaurant van het Jaar, de Chef van het Jaar en de Gastheer of -vrouw van het Jaar.

Een prijs dus van de leden voor leden, bedoeld om opvallend ondernemerschap te belonen. Uitgereikt tijdens de algemene ledenvergadering.

Joppe Sprinkhuizen
Joppe Sprinkhuizen is door zijn collega’s uitgeroepen tot Chef van het Jaar. Hij opende restaurant Sillyfox in Veghel in 2017, nadat hij ervaring opdeed bij onder andere Hof van Deurne, Onder de Boompjes in Overloon en De Treeswijkhoeve in Waalre.

Ralph Hermans
Het JRE-Restaurant van het Jaar staat in Maastricht. Daar exploiteren Jennifer Silvius en Ralph Hermans Rantrée. Het duo startte in 2014 op de Kesselskade en zijn sinds 2018 actief op de nieuwe locatie op de Dousberg.

Marjolein van der Ham
De award die hoort bij de titel Gastvrouw van het Jaar, is uitgereikt aan Marjolein van der Ham van Orangerie de Pol in Doetinchem. Ze exploiteert het restaurant samen met Mark Captein.

ChefsFriends feliciteert alle winnaars met de gewonnen award.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Oesters op de kerstdis: recepten van de specialist

Volgend artikel

Park Plaza Victoria Amsterdam haalt Sander Bierenbroodspot

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.