Home / Nieuws / Prijzen voor restaurants Rantrée, Sillyfox en Orangerie de Pol

Prijzen voor restaurants Rantrée, Sillyfox en Orangerie de Pol

JRE-Nederland heeft drie leden bekroond. Ralph Hermans en Jennifer Silvius zijn met Rantrée in Maastricht uitgeroepen tot Restaurant van het Jaar, Joppe Sprinkhuizen van Silliyfox in Veghel is Chef van het Jaar en Marjolein van der Ham van Orangerie de Pol in Doetinchem is gekozen tot gastvrouw van het Jaar.

Ieder jaar kiezen leden van restaurantvereniging JRE-Nederland uit hun midden het Restaurant van het Jaar, de Chef van het Jaar en de Gastheer of -vrouw van het Jaar.

Een prijs dus van de leden voor leden, bedoeld om opvallend ondernemerschap te belonen. Uitgereikt tijdens de algemene ledenvergadering.

Joppe Sprinkhuizen
Joppe Sprinkhuizen is door zijn collega’s uitgeroepen tot Chef van het Jaar. Hij opende restaurant Sillyfox in Veghel in 2017, nadat hij ervaring opdeed bij onder andere Hof van Deurne, Onder de Boompjes in Overloon en De Treeswijkhoeve in Waalre.

Ralph Hermans
Het JRE-Restaurant van het Jaar staat in Maastricht. Daar exploiteren Jennifer Silvius en Ralph Hermans Rantrée. Het duo startte in 2014 op de Kesselskade en zijn sinds 2018 actief op de nieuwe locatie op de Dousberg.

Marjolein van der Ham
De award die hoort bij de titel Gastvrouw van het Jaar, is uitgereikt aan Marjolein van der Ham van Orangerie de Pol in Doetinchem. Ze exploiteert het restaurant samen met Mark Captein.

ChefsFriends feliciteert alle winnaars met de gewonnen award.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Lees verder

Schrijf je in en mis niets!

Ontvang Gratis ons wekelijks magazine in in je mailbox en mis niets!

De beste recepten van onze beste chefs

De beste chefs delen hun beste gerechten in onze recepturenbank. En nu denk je wellicht: die kan ik toch niet maken. Jawel hoor. De ingrediënten en benodigde apparatuur zijn afgestemd op de thuiskok, die in zijn eigen keuken graag bakt, grilt en stoomt.

De recepturenbank is gevuld met gerechten van diverse sterrenkoks, maar toegankelijk gemaakt voor de hobbykok. Lekker thuis koken met recepten van Jonnie, Michel en Hans.

Kijk rond in onze showroom

Onze showroom is gevuld met de leukste en lekkerste producten en diensten. Je kunt er terecht voor aanbiedingen, smakelijke kortingen en andere voordelen.

Snuffel er eens rond en laat je inspireren. Als cadeau voor jezelf of om anderen mee te verrassen.

© Copyright ChefsFriends.nl – Een activiteit van R & R media en advies.