Nieuws

Prijzen voor Graphite en NH Collection Amsterdam Flower Market

Vakblad Entree Magazine heeft maandag 25 november opvallende horecabedrijven bekroond met een zogeheten Entree Award. Onder de winnaars restaurant Graphite van Peter Gast en Jacqueline van Liere, hotel NH Collection Amsterdam Flower Market (en Ter Marsch & Co) en Culinaire Proeftuin het Keunenhuis in Winterswijk.

De Entree Awards zijn prestigieuze prijzen die jaarlijks door een deskundige jury worden uitgereikt aan bedrijven die het afgelopen jaar zijn geopend of gerestyled en inspirerende personen in de horeca.

Graphite Amsterdam
Graphite in Amsterdam werd uitgeroepen tot ‘Best Restaurant Concept’. Eigenaren Jacqueline van Liere en Peter Gast verhuisden naar de hoofstad, nadat ze in Zutphen stopten met ’t Schulten Hues. Benieuwd? Volg dan deze link voor het maken van een reservering.

Lees ook: Graphite naam nieuwe zaak Peter Gast en Jacqueline van Liere

NH Collection Amsterdam Flower Market
In de categorie ‘Best Restyling’ ging de award naar NH Collection Amsterdam Flower Market en Ter Marsch & Co. Het is het vijfde hotel in Nederland onder de vlag van NH Collection. Via deze link kom je terecht bij de website van het hotel.

Het Keunenhuis
Tot slot lichten we ook de winnaar van de prijs ‘Next Generation’ nog uit: Culinaire Proeftuin Het Keunenhuis in Winterswijk van kop-tot-kont-chef Nel Schellekens. Proeven uit haar keuken? Klik dan hier.

Voor het overzicht van alle winnaars kun je terecht op de website van het organiserende vakblad Entree Magazine. Wij feliciteren de winnende bedrijven en personen met deze mooie erkenning.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Zes Nederlandse chefs in top 100 Franse Le Chef

Volgend artikel

Genieten van foie royale met deze recepten van Jonnie Boer

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.