Nieuws

Prijs voor Park Inn by Radisson Amsterdam City West

Het Park Inn by Radisson Amsterdam City West is uitgeroepen tot ‘Hotel van het Jaar 2019’ in de regio Midden- en Zuid-Europa van de Radisson Hotel Group. Het designhotel behaalde op het gebied van bezettingsgraad, kwaliteit, omzet, reviews, duurzaamheid en veiligheid de hoogste score binnen de Europese groep.

De prijs is aan general manager Özgen Saginç uitgereikt tijdens de jaarlijkse conferentie van Radisson Hotel Group-managers in Praag. ‘Het is uitzonderlijk dat we met ons team deze hoofdprijs hebben gewonnen in het eerste jaar dat we open zijn.’

KPN-hoofdkantoor
Park Inn by Radisson Amsterdam City West opende de deuren in juli 2018 in het voormalige KPN-hoofdkantoor naast station Sloterdijk. Het hotel telt 476 kamers en twintig congreszalen.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Florian van Dillen opent restaurant in Rotterdam

Volgend artikel

Vernieuwd restaurant Amarone in Rotterdam heropent na brand

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.