Nieuws

Prijs voor Château St. Gerlach in Valkenburg

Château St. Gerlach in Valkenburg is in de prijzen gevallen. Het bedrijf van Oostwegel Collection kreeg de Meeting Award 2021 uitgereikt als beste vergaderlocatie van het jaar 2021.

Directeur Floris Kemper van Château St. Gerlach nam deze week samen met eigenaar Camille Oostwegel de award voor ‘Beste vergaderlocatie van het jaar 2021’ in ontvangst. Château St. Gerlach dankt de award met name aan het multifunctionele St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve dat sinds begin 2017 een toevoeging is aan het landgoed.

Achter de kasteelhoeve (1668) die als toegangspoort tot landgoed Château St. Gerlach fungeert, ligt het St. Gerlach Paviljoen. Het paviljoen, met een capaciteit tot wel 1000 personen, is een ‘state of the art’-concept van Francine Houben van architectenbureau Mecanoo uit Delft. Het is de tweede keer in vier jaar tijd dat Château St. Gerlach de award voor ‘Beste vergaderlocatie van het jaar’ wint.

Château St. Gerlach
‘Landgoed Château St. Gerlach is een inspirerende locatie voor kleine en grote vergaderingen door de onbeperkte mogelijkheden die het vergaderpaviljoen biedt. Ik ben er trots op dat we deze bijzondere plek, de Limburgse gastronomie en gastvrijheid met gasten mogen delen”,zegt Floris Kemper.

In het hart van natuurgebied Ingendael en op een steenworp afstand van Maastricht, ligt het eeuwenoude Château St. Gerlach. Het hotel telt 114 hotelkamers en appartementen. Op het landgoed bevinden zich 2 eetgelegenheden: Les Salons met Franse gerechten met eigentijdse twist en het koffie- en lunchconcept Burgemeester Quicx, Coffee & More.

Verder beschikt het landgoed over een eigen Spa & Wellness en 15 vergader- en banketzalen tot 1.000 personen. Château St. Gerlach maakt sinds 1997 deel uit van het Limburgse familiebedrijf Oostwegel Collection en is lid van Relais & Châteaux.

Lees ook:

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrint en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Pop-up restaurant CRLSHVN bij De Zwaan Delden

Volgend artikel

Goed afwassen is een vak en zo doe je dat

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.