Nieuws

Prijs van buitenlandse reizigers voor Hotel Okura Amsterdam

Okura Amsterdam heeft een 2019 Readers’ Choice Award gewonnen. Lezers van Condé Nast Traveler, een vooraanstaand internationaal reistijdschrift, kiezen jaarlijks hun favoriete bestemmingen van over de hele wereld. Het hoofdstedelijke hotel staat op positie dertien in de lijst voor Noord-Europa.

Het invloedrijke reistijdschrift Condé Nast Traveler publiceert jaarlijks een lijst met favoriete bestemmingen van over de hele wereld gekozen door haar lezers. Hotel Okura Amsterdam staat in de top 25 van Noord-Europa op plaats dertien.

Stemmen
Wereldwijd hebben meer dan 600.000 lezers van het magazine, dat in gedrukte vorm verschijnt in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, hun stem uitgebracht. Vorig jaar was het hoofdstedelijke hotel ook opgenomen in de lijst.

Readers Choice Awards
De Readers Choice Awards worden algemeen beschouwd als toonaangevend. Hetzelfde mag worden gezegd van reismagazine Condé Nast Traveler.

Michelin
Okura Amsterdam beschikt over driehonderd kamers en vier restaurants, waarvan er drie zijn onderscheiden door Michelin.

Het is onderdeel van Okura Nikko Hotel Managament, een keten met meer dan zeventig hotels in voornamelijk Azië. Benieuwd? Via deze link kun je een kamer boeken of reserveren bij één van de vier restaurants.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Nieuwe Italiaanse lunch bij Piloersemaborg in Den Ham

Volgend artikel

Restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk in Portugese sferen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.