Nieuws

Prestigieuze Europese prijs voor Nederlandse hotelmanager

Een primeur voor Nederland, want niet eerder won een general manager van een hotel uit ons land de titel hotelmanager van het jaar in Europa. De benoeming is een initiatief van de European Hotel Managers Association, een vereniging van hotelmanagers van de meest prestigieuze hotels van Europa.

De eer is voor Emmy Stoel, general manager van Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Zij ontving de bijbehorende award tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van de European Hotel Managers Association (EHMA), die dit jaar plaatsvond in het Portugese Lissabon.

Emmy Stoel
De prijs wordt uitgereikt aan een actief lid dat in de voorgaande jaren uitstekende resultaten heeft behaald op het gebied van hotelmanagement. Emmy werd onder andere onderscheiden voor haar sociale betrokkenheid.

The Grand
Onder haar leiding won The Grand diverse prijzen, waaronder de Virtuoso Culture Award en de HSMAI’s Event Inspirer of the Year Award.

Ook werd de general manager eerder erkend door EHMA middels het winnen van de Sustainability Award by Diversey in 2021.

Duurzaamheid
‘Met betrekking tot duurzaamheid richten haar projecten zich niet alleen op het uitvoeren van een indrukwekkend scala aan initiatieven, maar ook op veiligheid, zorg en het welzijn van mensen, en het helpen van de lokale gemeenschap’, aldus EMHA-president Panos Almyrantis.

Lees ook:
Roos Stevens maître en sommelier bij Bridges Amsterdam
Beschilderde BMW bij expositie in The Grand in Amsterdam
Oudste hotel van Amsterdam krijgt een andere naam

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrintWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Topchefs naar Parc Broekhuizen voor tweede Chefs at the Parc

Volgend artikel

Marcella Brevé van Vinify over wijntrends 2023

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.